Reiki

Reiki är en effektiv behandlingsmetod med japanska rötter. Ordet Reiki är japanska och betyder “universell livsenergi”. När denna energi får flöda fritt känner vi oss starka och friska. Vid stress, oro eller smärta flödar däremot inte energin som den ska i oss. Med hjälp av Reiki kan man lösgöra blockeringar och skapa balans så att energin åter kan flöda fritt så som det är meningen att den ska göra och på så sätt kan vi återfå vår kraft och energi. I stort kan man säga att med hjälp av Reiki energin startas kroppens egen förmåga att läka och återställa sig. Reiki fungerar lika bra på distans som vid fysiskt utövande.

Några av de användningsområde som Reiki är bra för:

  • Stressreducering
  • Bättre sömn
  • Smärtlindring
  • Starkare immunförsvar
  • Ökat välbefinnande såväl fysiskt som psykiskt
  • Lindrar oro och ångest

Det är dock viktigt att nämna att Reiki aldrig ersätter läkare eller medicinsk expertis.

Hur jobbar jag?

Vi bokar in en tid. Om det är distanshealing är det bästa om du kan ligga ner i en ostörd miljö. Under behandlingen kan du uppleva en värme eller så kan du känna olika känslor eller så känner du inget av detta, allt är normalt. Jag är en kanal för den energin som du behöver och Reiki energin hittar alltid till de ställen som den behöver komma till för att skapa balans. Ibland får jag budskap till mig och då delar jag dessa med dig efteråt om du vill. Efter behandlingen pratas vi vid hur du upplevde det.

Viktigt att veta!

Reiki är en fantastisk energipåfyllnad och många upplever att de känner sig upplyfta, gladare och får mer energi. Vissa kan uppleva en tillfällig förstärkning av de symtom som de har, detta är fullt normalt och bara tillfälligt. Detta är på grund av att Reiki energin startar en utrensningsprocess.

Om det finns en obalans i kroppen så hjälper Reiki energin till att lösa upp denna och stabilisera. När kroppen ska hantera denna nyordning kan man ibland uppleva det som just en förstärkning av de symtom som man redan har, detta är en viktig del av läkningsprocessen. När stressen i kroppen börjar gå ur brukar symtom som ökad salivutsödring, tårar och ökad urinmängd vara vanliga. Drick gärna mycket vatten och vila när du känner att du behöver.

Jag möter dig med full respekt just där du befinner dig i livet!
Jag har tystnadsplikt och går under lagen för sekretess.

Varmt välkommen att boka en reikibehandling!

Vill du läsa mer om Reiki så klicka på länken nedan:

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Boka - Reiki