Regressionsterapi

Djupavslappning/hypnos

Ordet regression betyder att gå tillbaka. Händelser som skett tidigt i ditt liv, saker som du inte ens minns, kan påverka ditt liv idag. Dessa händelser kan blockera och hålla dig fast i gamla mönster och beteende som du inte trivs med. Genom djupavslappning kan vi möta vad det är som står i vägen för att vi ska känna oss psykiskt och fysiskt välmående. I djupt avslappnat tillstånd har vi lättare för att få kontakt med vårt undermedvetna, vår kropp och våra känslor. Regressionsteknik är en metod där man arbetar med att möta eller se orsakerna till olika fysiska och psykiska problem. Regressionsterapi passar dig som är nyfiken på det förflutna, vill få en djupare förståelse för varför saker och ting är som det är, bryta gamla mönster och hitta nya vägar i livet.

Regressionsterapi kan hjälpa vid:

  • Oförklarlig värk i kroppen
  • Fobier och rädslor
  • Sömnsvårigheter
  • Oro och ångest
  • Relationsproblem
  • Olika former av missbruk
  • Lågt självförtroende och självkänsla

Det är dock viktigt att nämna att regressionsterapi inte ersätter läkare eller medicinsk expertis.

Hur går en regression till?

När du kommer i regressionsterapi så får du berätta om varför du vill göra en regression. Du får berätta om var du befinner dig i livet och tillsammans med mig så bestämmer vi vilket fokus vi skall ha.

Du får sedan lägga dig bekvämt och vi gör en djupavslappning. När du är i djupt avslappnat tillstånd guidar jag dig sedan så du kommer i kontakt med det du behöver. Du berättar för mig om det du upplever under regressionen och jag ställer frågor för att guida dig vidare. Det är väldigt olika hur man upplever och vad man upplever i en regression, allt är individuellt. Beroende på hur lång tid själva sessionen tar pratar vi efteråt om det du upplevt och du får ställa frågor.

Jag möter dig med full respekt just där du befinner dig i livet!
Jag har tystnadsplikt och går under lagen för sekretess.

Varmt välkommen att boka en regressionsession!

Vill du läsa mer om regressionsterapi klicka på länken nedan:

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Boka - Regressionsterapi